11.11.2014 4670

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулася зустріч з батьками першокурсників

8 листопада 2014 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва у рамках роботи зі студентами, яка направлена на їх адаптацію до навчання, пройшла зустріч завідувача кафедри, кураторів груп та викладачів із батьками першокурсників.

Відкрила захід і щиро привітала першокурсників та їх батьків завідувач кафедри Людмила Транченко, наголосивши на тому, що «… ви пройшли складні випробування. І сьогодні − кращі з кращих. Ви стали студентами славетного вузу. Сподіваюся, що швидко адаптуєтеся і відчуєте себе часткою дружної студентської родини, будете примножувати її успіхи своїми міцними знаннями та численними талантами. Не сумніваюся, ви пишатиметеся тим, що навчаєтеся саме в Уманському національному університеті садівництва. На вас чекає захоплююче життя, повне знань, творчого натхнення, наукових досліджень і відкриттів! Упевнена, багато хто з вас залишить свої імена в славній історії нашого вузу».

Людмила Володимирівна підкреслила той факт, що в університеті є всі умови для всебічного розвитку. А тому слід приділяли увагу не тільки навчанню, а й стимулюванню, підтримці творчих, спортивних та інтелектуальних здібностей молоді: «І для цього буде все робити наш колектив і наша держава!»

Людмила Нещадим ознайомила гостей із структурою, кращими традиціями університету в цілому та факультету менеджменту зокрема, зі специфікою навчання на першому курсі, організацією навчального процесу, формами контролю знань, дозвіллям студентів, їх перспективами по закінченню університету.

Завідувач кафедри наголосила, наскільки важлива співпраця батьків із кураторами груп (Валентиною Непочатенко, Любов'ю Коваленко) та адміністрацією факультету, щоб направити дитину в правильне русло та щасливе доросле життя. Світлана Тимчук розповіла про організацію дозвілля в університеті та на факультеті, а також про творчі колективи, де студенти матимуть можливість себе реалізувати.

На зустріч завітали близько 80% батьків першокурсників. Що цікаво, самі батьки виявили неабиякий інтерес до ідеї зробити такі зустрічі традиційними і дуже дякували керівництву за організацію цього заходу. Багато хто з них встиг потоваришувати один з одним, беручи приклад із власних дітей. І майже всі батьки однозначно стверджували, що ця зустріч – лише старт для подальшого спілкування як один з одним, так і з представниками кафедри.

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи  відбулася зустріч з батьками першокурсників
На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулася зустріч з батьками першокурсників

Людмила Транченко, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи