17.01.2014 5251

«На щастя, на здоров’я, на Новий рік!»

Старий Новий рік  – останній у низці великих січневих свят, що завершує святкування новорічних та різдвяних обрядів. У Щедрий вечір щедрувальники вітають господарів дому обрядовими піснями з побажаннями миру, достатку та злагоди  в оселях.

     Національні традиції свято шанують та поважають і в Уманському національному університеті садівництва, куди завітали із невеликою концертною програмою наймолодші вихованці дошкільного навчального закладу «Ясла-садок комбінованого типу №3», завідувач якого Наталія Матіяш. Дітки різновікових груп подарували присутнім радісні посмішки та позитивні емоції, в очах глядачів світилися любов і захоплення.  Дитяча безпосередність, щирість і старанність, з якими маленькі артисти посівали, розповідали вірші та співали пісень біля новорічної ялинки, вразили всіх присутніх.

«На щастя, на здоров’я, на Новий рік!»
«На щастя, на здоров’я, на Новий рік!»

    З вихованцями працюють художній керівник Олена Демченко, вихователь Вікторія Нікіфорова та методист Марина Панасюк – тож їм також велике спасибі за створення радісного настрою у колективі співробітників навчального закладу.

     Ректор університету Олена Непочатенко щиро подякувала маленьким артистам та їх керівникам за подароване свято, відзначивши, що таких гостей завжди раді бачити в стінах навчального закладу, а рік новий, безумовно, буде вдалим, адже такі чудові посівальники зарядили бадьорим настроєм та  позитивними емоціями співробітників на цілий рік.

   Від керівництва університету вихованці отримали солодкі подарунки та сфотографувалися на згадку.

«На щастя, на здоров’я, на Новий рік!»
«На щастя, на здоров’я, на Новий рік!»

                         Надія Зубова, спеціаліст редакційно-видавничого відділу