21.09.2014 9317

Набуття практичних навичок з оформлення фуршетного столу

Фуршет, що є різновидом банкету, з другої половини ХХ ст. став найпоширенішою формою представницьких заходів. Ним, як правило, закінчуються ділові переговори і підписання різних угод. Фуршетні столи зазвичай накривають після спільних заходів компаній та їх клієнтів, після презентацій і різних акцій.

В даний час проведення фуршету практикують також на ювілеях і сімейних урочистостях, на корпоративах і юнацьких вечірках. Банкет-фуршет дозволяє зайняти мінімум простору для столу і звільнити більше місця для ігор або танців. Хороша організація фуршетних столів створює особливий комфорт для присутніх і чудові умови для неформального спілкування.

Під керівництвом викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студенти кураторської групи Світлани Тимчук другого курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» 15 вересня набували практичного досвіду з організації фуршетного столу. Адже добре відомо, що з якого би приводу не проводився фуршет, правильне оформлення фуршетних столів є запорукою успіху заходу.

Набуття практичних навичок з оформлення фуршетного столу
Набуття практичних навичок з оформлення фуршетного столу

В ході практичного заняття студенти групи 21-гр практично ознайомлювались із основами організації фуршетів по вищому розряду; набували практичного досвіду з видів сервірування столу та різних варіантів обслуговування гостей.

Людмила Нещадим, викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи