27.04.2017 4846

Нагорода у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа»

Одеська національна академія харчових технологій з 19 по 21 квітня проводила ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа». Уманський національний університет садівництва представляли найкращі студентки 31-гр групи – Єлізавета Протосавіцька і Марія Сочинська.

Нагорода у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа»
Нагорода у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа»

Урочисте відкриття олімпіади розпочалося у конференц-залі Одеської національної академії харчових технологій виступом декана факультету інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Оксани Дишкатнюк.

Після офіційної частини розпочався І тур олімпіади, під час якого проводилося тестування за матеріалами базових дисциплін. ІІ тур олімпіади містив ситуаційне завдання, пов’язане з організацією тематичного банкету у комплексі відпочинку.

Студенти зі всієї України мали чудову нагоду пройти гастрономічним туром кращими готельно-ресторанними комплексами м. Одеси, де учасників привітно зустрічали керівники закладів та проводили цікаві екскурсії, відповідаючи при цьому на запитання гостей.

Єлізавета Протосавіцька гідно представила наш університет під час олімпіади та була нагороджена грамотою у номінації «Оригінальність ідеї». Тож сподіваємося на нові звершення наших студентів!

Нагорода у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа»
Нагорода у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа»
Нагорода у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа»
Нагорода у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа»

Вітаємо Єлізавету Протосавіцьку з перемогою!

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи