03.11.2014 5634

Найкращі серед кращих

30 жовтня на факультеті менеджменту на виконання заходів Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2009-2015 роки, затвердженої Кабінетом Міністрів України, Концепції національного виховання студентської молоді з метою стимулювання студентів до формування активної громадської позиції пройшов перший етап конкурсу «Студентський лідер року».

Кандидатами на участь у Конкурсі стали студенти:

 

  • Березюк Володимир – студент 21-м групи;
  • Кольба Олександр – студент 31-з групи;
  • Пампуха Ірина – студентка 41-м групи;
  • Дубчак Максим – студент 41-з групи.

 

Завданням учасників був імпровізаційний конкурс – візитка на тему «Я – Лідер», суть якого полягала в тому, щоб у цікавій і оригінальній формі представити свої досягнення в різних сферах студентського життя. Конкурсанти підійшли до поставленого завдання творчо. Кожен з них застосував свій індивідуальний підхід: хтось представив себе у віршованій формі, хтось проявив свої вокальні навички, хтось – хореографічні здібності. Але їх усіх об’єднувала наполегливість, старанність, аргументованість при відстоюванні точки зору, комунікативність, креативність, що є важливими якостями для кращого студента.

Найкращі серед кращих
Найкращі серед кращих
Найкращі серед кращих
Найкращі серед кращих
Найкращі серед кращих
Найкращі серед кращих

За результатами публічного виступу перемогу одержала Пампуха Ірина, яка показала високий рівень підготовки до Конкурсу, проявила свої ораторські й лідерські якості, адже вона є старостою 41-м групи.

Тож побажаємо їй творчої наснаги та перемоги в подальших етапах Конкурсу!

А всім іншим учасникам – віри в себе і свої можливості!

Найкращі серед кращих
Найкращі серед кращих

Аліна Махаринська, заступник голови ради студентського самоврядування

факультету менеджменту