09.09.2013 4892

Нарада ректорів та директорів ВНЗ

   Минулого тижня на базі Уманського національного університету садівництва відбулася нарада ректорів та директорів вищих навчальних закладів всіх рівнів акредитації на чолі з міським головою Юрієм Бодровим.

   На нараді обговорювалися питання початку 2013-2014 навчального року та перспективи розвитку вищих навчальних закладів міста.

   Ректор Уманського НУС професор Олена Непочатенко запросила учасників наради на екскурсію до Наукової бібліотеки переглянути експонати, які розміщені в кімнаті-музеї «Библиотека Уманскаго средняго училища садоводства и земледълія», де збережені унікальні та рідкісні видання.

   Наукова бібліотека Уманського НУС – одна з найбільших у місті. Обладнана сучасними інформаційними засобами, вона містить читальні зали на 260 місць та книгосховище. Загальний фонд її навчальної, наукової та художньої літератури налічує понад 250 тисяч томів.

   Під кінець зустрічі ректор університету Олена Непочатенко запросила відвідати Уманський національний університет садівництва студентів інших навчальних закладів Умані.

    Нарада, яка пройшла в атмосфері доброзичливості та взаєморозуміння в Уманському національному університеті садівництва, стала гарантом співдружності вищих навчальних закладів міста всіх рівнів акредитації.

 Прес-центр університету