12.08.2023 1436

Народжені вільними: вітаємо з Днем молоді!

Успіхи Уманського національного університету садівництва напряму пов’язані з активною позицією молодих науковців і студентського загалу. Молодь університету є творчою, щирою, обізнаною, здоровою, патріотичною, сильною та багатогранною. Відкритість до навчання, активна участь у доброчинності, волонтерській діяльності, науково-практичних реалізаціях, спортивні звершення, любов до довкілля, дисциплінованість у безпековій ситуації, співпраця й активна взаємодія – головні риси сучасної молоді університетської громади.

Вельмишановна молодіжна спільното Уманського національного університету садівництва! Нині вся країна відзначає День молоді. І це свято дає кожній людині можливість усвідомити власну реалізацію в житті; дійти висновку, що саме зараз час діяти, бо вчора – не існує, а завтра ще слід почекати; усвідомити необхідність відповідального ставлення до себе та всіх своїх вчинків. І саме від дій молоді, від її бажання успішного розвитку залежить розквіт України та могутня її велич. І хоч у надскладних воєнних буднях досить вмісту гіркоти, ми, викладачі, наукові керівники, куратори і наставники, завжди поруч, аби підтримати, розрадити, допомогти та підтримати ваше бажання вчитися та здобувати освіту, що є фундаментом будь-якого прогресу.

Тож вітаю вас з днем тих, хто завжди перебуває в авангарді прогресу, хто творить сьогодення й майбуття, хто прагне і досягає, мріє і втілює, задумує і творить себе і світ навколо!

Зі святом усіх, хто нині став на варті захисту країни, миру, свободи та прогресу добра, пишучи новітню історію України. Хто, долаючи російську окупацію і злочинні дії, поневолення та брехню, знаходить у собі силу допомагати рідній державі, землякам і власним родинам. Хто народжений вільним і ним залишається!

Хай у вашому серці завжди панує мир, а життя вирує радістю та наповненістю! Сміливо крокуйте назустріч новим знанням, наповнюйте власні інтелектуальні скарбниці, робіть досяжним омріяне і неодмінно будьте нестримними у своїх прагненнях кращих здійснень!

 

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО