10.09.2014 5427

Наша сила – в єдності

Сьогодні, коли батьківщина потерпає від болю та жахіть війни, як ніколи, загострюються почуття патріотизму, любові до рідної землі, здатність до самопожертви та співчуття. Саме сьогодні на терезах переважають благородство, чистота душ та відданість національним ідеям.

Колектив Уманського національного університету садівництва завжди долучався до суспільних проблем, брав участь у благодійних акціях, роблячи свій посильний внесок у збереження суверенності держави.

9 вересня у художньому салоні «Мальва» за участі ректора університету Олени Непочатенко відбулася подія, яка змусила ще раз із гідністю констатувати, що студенти Уманського НУС – гордість, надія держави. Саме вони, члени збірної команди Черкаської області з важкої атлетики, майстри спорту України Володимир Петришин та Дмитро Буняк, срібна призерка чемпіонату України серед аграрних вузів Євгенія Антонян під керівництвом тренера Василя  Пучка стали ініціаторами передачі волонтерському центру «Мальва» коштів, які підуть на допомогу бійцям Нацгвардії. Керівники центру Людмила Кононенко і Тетяна Яцюк всі закуплені речі з допомогою волонтерів передають на навчальні полігони, у військові госпіталі, в зону АТО.

Наша сила – в єдності
Наша сила – в єдності
Наша сила – в єдності
Наша сила – в єдності

У своєму інтерв’ю спортсмени Уманського НУС наголосили, що їх грошовий внесок є невеликою краплиною у великому прагненні об’єднатись і допомогти бійцям Збройних Сил України, тим, хто захищає нас із вами від куль і градів, хто охороняє кордони від окупантів.

Ректор університету Олена Непочатенко подякувала студентам-спортсменам за дійсно великий вчинок, відзначила, що з такою молоддю нація непереможна.

Під вигуки «Слава Україні! Героям слава!» – завершилася акція, що стала ще однією вікопомною сторінкою в історії аграрного вишу, якому незабаром виповниться 170 років.

Наша сила – в єдності
Наша сила – в єдності

Єднаймося, тільки разом – ми сила, що здатна подолати всі незгоди на шляху до збереження суверенності рідної неньки-України!

                    Надія Зубова, методист Центру культури і виховання студентів