26.10.2014 4896

Наші – одні з кращих!

На базі Миколаївського національного аграрного університету на факультеті агротехнологій з 14 по 16 жовтня 2014 р було проведено ІІ етап Всеукраїнської олімпіади серед студентів вищих аграрних та агротехнологічних закладів України ІІІ-IV рівнів акредитації зі спеціальності «Агрономія».

З вітальним словом до учасників олімпіади звернулася заступник голови оргкомітету Олімпіади Валентина Гамаюнова, яка представила організаційний комітет, журі, мандатну та апеляційну комісії.

Олімпіада складалася із виконання теоретичних завдань та практичних випробувань із дисциплін агрохімія, загальне землеробства,кормовиробництво, рослинництво, селекція, фітопатологія, ентомологія та фітофармакологія. В олімпіаді взяли участь студенти із 18 ВНЗ України.

Уманський НУС представляли переможці І туру олімпіади – Станіслав Тюха, студент 61-ам групи, Марія Гуненко, студентка 53-ам групи та Аліна Яцко, студентка 54-сам групи.

За результатами олімпіади Аліна Яцко виборала диплом ІІ ступеня. Марія Гуненко нагороджена грамотою за кращі практичні знання із загального землеробства.

Вітаємо дівчат із перемогою, зичимо їм здоров'я, успіхів у навчанні та творчих здобутків!

Наші – одні з кращих!
Наші – одні з кращих!