20.05.2022 4569

Привітання ректора з Днем науки

Шановні науково-педагогічні працівники, аспіранти та студенти!

Світ не був би таким прекрасним, якби не науковці, які рухають прогресом. І водночас не був би таким небезпечним, якби досягнення мали на меті лише мирне існування суспільства.

Уманський національний університет садівництва щоденно на марші передових звершень наукової діяльності. З року в рік наша спільнота поповнюється новими кандидатами та докторами наук, аспірантами та докторантами. Адже ми, сучасники, зі всією відповідальністю підтримуємо прогресію, закладену знаними вченими, які стояли біля витоків навчального закладу.

Нині українська спільнота відзначає день науки в рамках війни. Але ми знаємо: попри все Перемога буде за нами. Тому що кожен наш пошук, думка та досягнення спрямовані на її наближення. Адже ми впевнені: за аграрною наукою – майбутнє не лише України, а й світу.

Дякую вам, шановні науковці, за здобутки, якими пишаємося, за інноваційні проєкти, що ведуть нас до розвитку та вдосконалення, за вашу вірність традиціям Уманського національного університету садівництва! Зичу нових звершень і цікавих наукових пошуків, задоволення від професійної діяльності, щасливого родинного затишку й омріяного миру!

Зі святом! Все буде Україна!

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО

Привітання ректора з Днем науки
Привітання ректора з Днем науки