15.04.2022 4859

Науковиця Уманського НУС – Лауреат обласної премії молодим науковцям Черкащини

Уманський національний університет садівництва – це заклад вищої освіти, у якому базові освітні традиції ґрунтуються на майже двохсотлітньому досвіді, а наукові звичаї – прогресивні та змінні. І головна їх змінна – це постійно поновлювана когорта молодих науковців, які своїми дослідженнями й активною позицією пошуковця сфери глибинних знань стають помітними й авторитетними у професійному середовищі.

Щорічно університетський загал визначає найактивнішого молодого науковця, який своїми здобутками проклав шлях до вищої ліги наукової спільноти. Саме для таких – яскравих, ініціативних, тих, хто вже сьогодні здатен розгледіти пріоритети дня завтрашнього, у 2021 році Черкаською обласною державною адміністрацією та Черкаською обласною радою було започатковано спеціальну винагороду. І навіть не зважаючи на складні часи та воєнний стан у країні, цьогоріч керівництвом області було прийнято рішення про її присудження молодим вченим.

Відтак, відповідно до Розпорядження Черкаської обласної військової адміністрації і Черкаської обласної ради № 148/7-рс від 07.04.2022 р. «Про присудження обласної премії молодим науковцям Черкащини у 2022 році», колектив Уманського НУС має нагоду вітати кандидатку сільськогосподарських наук, доцентку кафедри харчових технологій Валерію Жєлєзну з присвоєнням звання «Лауреат обласної премії молодим науковцям Черкащини»!

Науковиця Уманського НУС – Лауреат обласної премії молодим науковцям Черкащини
Науковиця Уманського НУС – Лауреат обласної премії молодим науковцям Черкащини

Шановна Валеріє Валеріївно! Щиро зичимо завжди перебувати на підйомі ентузіазму та наполегливо йти до свої мети!