23.10.2014 5415

Навчальна практика студентів факультету менеджменту

Навчальна практика студентів є обов’язковою складовою навчального процесу в Уманському національному університеті садівництва. Під час навчальної практики студенти отримують додаткові знання, уміння і навички, ознайомлюються з методами набуття знань з фаху, визначають коло питань, якими вони повинні оволодіти під час навчання в університеті і які потрібні в майбутній професійній діяльності.

Навчальна практика студентів факультету менеджменту
Навчальна практика студентів факультету менеджменту
Метою навчальної практики «Вступ до фаху» є ознайомлення студентів з особливостями майбутньої професії, її змістом та завданнями управлінської діяльності, роллю керівників різних рівнів в управлінні сучасними підприємствами індустрії обслуговування, особливостями організації підготовки фахівців з туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Разом з тим, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва в рамках навчальної практики для студентів I курсу провели ознайомчу екскурсію  Уманським НУС з метою висвітлення особливостей організації навчальної, науково-дослідницької, самостійної і виховної роботи у ВНЗ, на факультеті менеджменту, на випусковій кафедрі.

Студенти за напрямом підготовки «Туризм» знайомилися з методами та формою проведення екскурсій в музеї університету. Студенти за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа» побували в дегустаційному залі інженерно-технологічного факультету, де отримали цінні знання з виготовлення, зберігання, подачі вина. Як майбутнім управлінцям готельно-ресторанним підприємством дуже цікавим був похід в оранжерею університету, де в натуральному природному середовищі можна було побачити композиції для створення фітодизайну, ландшафтного дизайну, оформлення бенкетних столів. 

Навчальна практика студентів факультету менеджменту
Навчальна практика студентів факультету менеджменту

                      Любов Коваленко, викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи