31.10.2014 6000

Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»

Мета практики «Вступ до фаху»: показати студентам позитивні та негативні сторони вибраної ними професії. У перший день студенти були ознайомлені з історією нашого університету, основними аспектами виноробства та побували в оранжереї.

Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»
Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»

На другий день студенти 11-гр групи практикували та засвоювали навички молодого офіціанта в студентському кафе «Спудей» під керівництвом фахівця з ресторанного обслуговування. 

Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»
Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»

В четвер був проведений ярмарок професій «Invest in people», де молоді спеціалісти готельно-ресторанної галузі дізнались про перспективи працевлаштування у понад 40 зарубіжних і вітчизняних компаній і агрохолдингах. Вони отримали можливість зрівняти спектр можливостей своєї професії та зробити висновки щодо її актуальності.

В п'ятницю для студентів була проведена відкрита лекція, де широко було показано їх можливості в сучасному світі та яке місце займає їх професія на світовому ринку праці. Потім студенти відвідали ресторан “Vivat”, де адміністратор, а також персонал ресторану ознайомили студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» з їх роботою. Ресторан є одним із найкращих закладів в місті Умань, тому враження були позитивні. Дружній колектив, молоді та амбіційні спеціалісти надихнули наших студентів на прагнення до кращого.

Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»
Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»
Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»
Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»

Отже, тиждень практики пройшов на позитивній ноті для юних рестораторів та готельєрів, адже вони побачили, які перспективи та починання чекають їх в майбутньому. Ми щиро вдячні всім за співпрацю, та сподіваємось, що ваші спогади залишились лише в яскравих фарбах, незважаючи на те, що за вікном сніг.

Староста 11-гр групи Рижовська Яніна