Навчальний тренінг «Основи ресторанного етикету»
Базою для проведення тренінгу стало вивчення дисципліни «Основи готельно-ресторанного етикету». Ефективне закріплення теоретичного матеріалу пов’язане з можливістю практичного застосування. Тому 10 жовтня 2014 року зі студентами 11гр групи напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» було проведено навчальний тренінг «Основи ресторанного етикету».
На початку заняття студенти були поділені на групи та отримали ситуаційне завдання відповідно до тематики тренінгу. Протягом отриманого для тренінгу часу студенти мали обговорити всі деталі отриманого завдання, щоб здійснити його імітацію.
Кожна команда по черзі імітувала власне завдання, а члени інших команд мали можливість оцінити їх роботу та знайти помилки в етикеті обслуговування клієнта та основ ресторанного етикету клієнта.
За результатами тренінгу були обговорені помилки, допущені всіма командами, та підведені підсумки проведення тренінгу. Всі учасники заходу отримали масу позитивних емоцій та цікаво провели практичне заняття з дисципліни, яку зараз освоюють.