03.08.2016 5364

Не склав ЗНО? На тебе чекають у підготовчому відділенні Уманського НУС!

Уманський національний університет садівництва надає шанс для тих, хто не склав ЗНО! Зовнішнє незалежне оцінювання – важливе та досить складне випробування для випускників, підсумки якого є вирішальним фактором для вступу в вищий навчальний заклад. Це початок нового етапу в житті молодого покоління і дуже важливо, щоб він був успішним! Проте, не склавши ЗНО не варто бути у відчаї – потрібно шукати інші шляхи для отримання бажаної освіти. У тих, хто все ж з різних причин не вступив до обраного навчального закладу на омріяну спеціальність, Уманський НУС пропонує вихід з ситуації – вступ на підготовче відділення.

Підготовче відділення Уманського національного університету садівництва продовжує набір слухачів на денну форму навчання відповідно до затверджених програм Українського центру оцінювання якості освіти.

До навчальної програми входять предмети, які безпосередньо потрібні для вступу на обрані спеціальності відповідно до правил прийому у вищі навчальні заклади України. Основними предметами ЗНО є: українська мова та література, історія України, математика, географія та біологія.

Після завершення навчання на підготовчому відділенні УНУС слухачі отримують документ встановленого зразка, який є підставою для отримання додаткових балів при вступі в Уманський національний університет садівництва.

Навчання на підготовчому відділенні Уманського НУС – це запорука високої якості знань і впевнений крок до омріяного вступу в найкращий вищий навчальний заклад!

Не склав ЗНО? На тебе чекають у підготовчому відділенні Уманського НУС!
Не склав ЗНО? На тебе чекають у підготовчому відділенні Уманського НУС!

Адреса підготовчого відділення:

м. Умань, вул. Інституцька 1, каб. 171

Телефон: (04744) 3-21-70; (097) 927-91-09