21.08.2014 4513

Нелегкі випробування єдині для всіх громадян України

У всі складні для держави історичні часи колектив Уманського національного університету садівництва не залишався осторонь нагальних питань часу. Сьогодні, у нелегкий для держави період, коли цінуються взаємовиручка та підтримка, глибоко проявляються патріотизм і любов до Батьківщини, навчальний заклад вирізняється особливими людьми, які були на передовій, в зоні АТО, де захист рідної землі стає святим обов’язком для кожного справжнього чоловіка.

Складність випробувань держави, яка переживає не найкращі часи, розділили і співробітники навчального закладу, які з честю виконали свій патріотичний обов’язок. Серед них – технік І категорії Олександр Островський, колишній кулеметник, який, отримавши повістку першого призову, пішов захищати Україну.

Колектив університету, який завжди підставляє плече допомоги тим, хто її потребує, надавав і продовжує надавати допомогу Збройним Силам України. Допомагали і всіляко підтримували і сім’ю Островських, поки Олександр був у зоні АТО.

Наш народ ніхто не поставить на коліна, він гідний кращого життя, і коли за нього жертвують найдорожчим – віра в перемогу житиме! Ми щиро пишаємося найкращими синами української землі – нашими співробітниками, випускниками, тими, хто захищає нас із вами, горді від того,  що матері виховали синів-патріотів, пам’ять про яких ніколи не вмре.

 Слава Україні та її героям, які борються за цілісність і мир нашої Батьківщини!

Тільки разом ми подолаємо всі випробування, що випали на долю українського народу! Єднаймося, бо в цьому наша сила!

Надія Зубова, методист Центру культури і виховання студентів