23.10.2014 4712

Нетипова екскурсія студради факультету економіки і підприємництва

Кожен з нас має знати історію свого краю, місцевості, дому. Інколи трапляється так,  що домом стає нове місце. Для студентів Уманського НУС – це територія студмістечка університету, що розташувалася поблизу Національного дендрологічного парку «Софіївка» та є не менш мальовничою та привабливою.

22 жовтня Рада студентського самоврядування факультету економіки та підприємництва для всіх бажаючих провела нетипову екскурсію територією Уманського НУС.

Студенти першого курсу та члени ради студентського самоврядування факультету мали змогу дізнатись історію назви вулиці Глібка, та, власне, пам’ятника відомому солдату (в честь якого і названа центральна вулиця території), що розташований поблизу гуртожитку №6. Не менш цікавим був візит на метеостанцію, де в свої роки працював видатний кліматолог, фенолог, бібліотекар училища садівництва і землеробства – В.О. Поггенполь.

Сьогодні студенти факультету економіки та підприємництва відкрили для себе новий бік архітектурної  історії Уманського НУС. Студентська рада ретельно відбирала найцікавіші факти та дані з історії будівництва, відбудови та перебудови навчальних та адміністративних корпусів, тепличних приміщень, дослідних станцій, гуртожитків.

Учасники екскурсії дякують членам студради, які сьогодні мали змогу спробувати себе у ролі доповідачів-екскурсоводів, за цікавий підбір інформації і надзвичайно захопливу та пізнавальну екскурсію.

Нетипова екскурсія студради факультету економіки і підприємництва
Нетипова екскурсія студради факультету економіки і підприємництва

Тетяна Грачова, заступник голови ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва