17.12.2013 5461

Новорічні фантазії

Новорічні фантазії
Новорічні фантазії
Новий Рік – це свято, коли не лише діти, а й дорослі готові повірити в казку і повернутися в дитинство. Однак Казкова атмосфера повинна панувати не тільки в оздобленні будинку, але і за святковим столом. 

Час білих однотипних серветок давно залишилися в минулому. Нині вони найрізноманітніші – паперові і тканинні, з вибитим малюнком і вишитим орнаментом. І служать не тільки засобом оберігання одягу від небажаних плям, а й роблять сервіровку столу благородною і вишуканою, створену композицію – цільною і завершеною, задають тон майбутнього вечора і створюють настрій свята.

Новорічні фантазії
Новорічні фантазії
Лише одна маленька солодка фігурка, що прикрашає серветку і призначена конкретній людині, може принести більшість позитивних емоцій і задати «правильний» тон всьому новорічного вечора. Замість їстівних фігурок на серветці можна розташувати невеликі подарункові коробочки, всередині яких будь-який з гостей знайде листівку з теплими побажаннями щастя в новому році, або, можливо, і з веселими віршиками.

Тож запрошуємо завітати до читальної зали періодичних видань Наукової бібліотеки (каб. № 5, І поверх) та поринути в чарівний світ виставки-експозиції новорічних серветок.

Пам'ятайте, що проти новорічного чарівництва не існує вакцини, тому будьте здорові, даруйте близьким радість, вірте в чудеса, і вони обов'язково відбудуться.

Вікторія Гейко, бібліотекар Наукової бібліотеки