13.09.2024 162

Першокурсники Уманського НУС зустрілись з адміністрацією ЗВО

В Уманському національному університеті садівництва відбулась традиційна зустріч адміністрації університету та керівників підрозділів з першокурсниками. Здобувачі освіти мали нагоду почути важливу інформацію для полегшення студентського життя. Наголос в зустрічі зроблено на обов’язковому дотриманні умов при сповіщеннях сигналів повітряної тривоги та відповідальне ставлення до власної безпеки в умовах війни в країні!

«Шановні колеги, дорогі наші першокурсники, я рада вітати всіх в цій залі університету, який на сьогодні є найстарішим аграрним навчальним закладом в Україні. У вересні ми будемо відзначати 180-ту річницю університету. Ви починаєте писати свою сторінку в літописі університету і будете нести славу про наш університет по Україні та по світу», — ректорка Уманського НУС Олена НЕПОЧАТЕНКО ознайомила студентів зі структурою університету та представила заступників: першого проректора Іван МОСТОВ’ЯКА, проректора з навчально-педагогічної роботи Михайла МАЛЬОВАНОГО, проректора з адміністративно-господарської роботи Олександра ПУШКУ, голову профспілкового комітету — Маргариту ПАРУБОК.

Першокурсники Уманського НУС зустрілись з адміністрацією ЗВО
Першокурсники Уманського НУС зустрілись з адміністрацією ЗВО

Ректор також представила присутнім: голову ради студентського самоврядування – Олександру КУРМАЗ, директора студмістечка Валентину МЕЛЬНИК, директора бібліотеки Тетяну КРАВЧЕНКО, практичного психолога Валентину МАЗУРЕНКО, директора Центру культури і виховання студентів Петра ПАЄВСЬКОГО, завідувача кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін Юрія МОРОЗА. Вони розповіли першокурсникам про спектр занять, дозвілля та можливості, які можуть використати студенти навчаючись в Уманському НУС. На завершення від керівництва Іван МОСТОВ’ЯК процитував присутнім народну приказку: «Вчіться — будете вченими, працюйте — будете багатими, і кохайте — будете щасливими!».

Першокурсники Уманського НУС зустрілись з адміністрацією ЗВО
Першокурсники Уманського НУС зустрілись з адміністрацією ЗВО

Шановні першокурсники, перед вами відкриваються нові можливості та перспективи. Хай ваше студентське життя стане окрасою історичної спадщини Альма-матір, а родина з гордістю розповідає про ваші здобутки та досягнення. Навчайтеся натхненно і старанно, займайтеся творчістю, беріть участь в активностях студентського життя, бережіть ментальне та фізичне здоров’я, обов’язково реагуйте на сповіщення сигналів повітряної тривоги та хай весь світ допомагає вам у досягненні мрій!