03.09.2013 5861

Підписано договір про співпрацю між Уманським національним університетом садівництва і King Mongkut’s University of Technology Thonburi (Таїланд)

Таїланд – це дивовижна і гостинна країна, яка зачаровує яскравими фарбами і пряними ароматами. Територія Таїланду складає 514 тисяч кв. км. Особливий колорит створюють стародавня культура і багаті буддійські традиції, які до цих пір пронизують щоденне життя тайців. Ще Таїланд – це ласкаве сонце, золоті пляжі Сіамської протоки і різноманітні морепродукти. Кожному відомо, що Таїланд – це країна посмішок, але в цьому переконуєшся лише відвідавши цю чудову країну, де тобі посміхається кожен таєць.

Територія університету
Територія університету

King Mongkut’s University of Technology Thonburi провідний вищий навчальний заклад Таїланду, який розташований в місті Бангкок. Територія університету – це окреме університетське містечко, яке має навчальні корпуси з аудиторіями та лабораторіями, студентськими гуртожитками, їдальнями, кафе, будинком для гостей, власним парком. До складу King Mongkut’s University of Technology Thonburi входять 9 факультетів. В університеті навчається 18 тисяч студентів і 12 тисяч аспірантів. Професорсько-викладацький колектив налічує 758 науково-педагогічних працівників, обслуговуючий персонал – 2200 осіб. Щорічно King Mongkut’s University of Technology Thonburi запрошує студентів і аспірантів з університетів інших країн світу на стажування. Нині викладачі, студенти і аспіранти Уманського національного університету садівництва можуть брати участь в програмі обміну між King Mongkut’s University of Technology Thonburi і нашим університетом.

Учасники симпозіуму – представники 28 країн
Учасники симпозіуму – представники 28 країн

 5 – 8 серпня 2013 року в Таїланді відбувся Міжнародний симпозіум Agri-Foods for Health and Wealth (AFHW 2013), в якому брали участь  викладачі факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри української та іноземних мов Комісаренко Наталія Олександрівна та кандидат економічних наук, старший викладач кафедри менеджменту організацій Саковська Олена Миколаївна. Вони гідно представили наш навчальний заклад на міжнародній арені, виступаючи з науковими доповідями на Міжнародному симпозіумі, учасниками якого були делегати з 28 країн світу (США, Канади, Франції, Греції, Австралії, Нової Зеландії, Ізраїлю, Японії, Латвії, Угорщини, Німеччини, Китаю та ін.).

Зустріч з керівництвом університету
Зустріч з керівництвом університету

Перебуваючи в Таїланді в складі офіційної делегації від Уманського національного університету садівництва викладачі зустрічалися з віце-президентом і деканом факультету біоресурсів і технологій King Mongkut’s University of Technology Thonburi, які були співорганізаторами Міжнародного симпозіуму. В ході зустрічі було підписано договір про співпрацю між Уманським національним університетом садівництва і King Mongkut’s University of Technology Thonburi (Таїланд).

З головою оргкомітету симпозіуму доктором Сірічаєм Канлаянаратом
З головою оргкомітету симпозіуму доктором Сірічаєм Канлаянаратом