14.08.2013 5811

Підсумки прийому абітурієнтів до Уманського НУС

Нинішня вступна кампанія, яка проходила в Уманському національному університеті садівництва, характеризується істотним збільшенням  кількості  абітурієнтів. За останні роки це найбільший набір студентів, що свідчить про високий рейтинг нашого навчального закладу як одного з найкращих аграрних ВНЗ регіону.

Слід відзначити, що до університету надійшло понад 4000 заяв, з них 525 подано в електронній формі.

Середній конкурс на одне державне місце становив 7,5 осіб. 

Багатьом майбутнім вступникам Уманського НУС буде цікаво дізнатись, що не зараховані на державну форму навчання можуть до 24 серпня подати оригінали документів та сертифікати ЗНО і будуть зараховані на місця із відшкодуванням вартості навчання за рахунок коштів юридичних і фізичних осіб. 

Вичерпна інформація про вступ та умови зарахування розміщена на сайті університету.

Особливо приємно відзначити  те, що в цьому році до Уманського НУС вступили не тільки студенти із центральних регіонів України, де Уманський національний університет садівництва є визнаним лідером, але також із східних регіонів, зокрема, Донецької та Харківської областей.  Традиційно популярним наш університет є і серед абітурієнтів західних областей, зокрема, Тернопільської та Львівської.

Сьогодні сучасний абітурієнт ретельно обирає навчальний заклад, щоб не помилитись у виборі майбутньої професії. Саме Уманський національний університет садівництва дає вступникам можливість здобути якісну освіту за європейськими стандартами з використанням новітніх інтерактивних технологій та засобів навчання.

Навчальний заклад має потужну матеріально-технічну базу та оптимальне інфраструк­тур­не забезпечення, оскільки в Уманському НУС створені всі умови для навчання, відпочинку, оздоровлення та дозвілля студентів (шість гуртожитків, табір відпочинку на березі Чорного моря «Урожайний», санаторій-профілакторій «Юність», спортивні зали, сучасна бібліотека, Центр культури і виховання).

Ці переваги  дають навчальному закладу чудову можливість залишатися лідером в аграрній галузі.

Отже, як свідчать наші студенти, навчання в Уманському університеті садівництва – це не тільки найкраща пора їхнього життя, але й впевненість у завтрашньому дні.

  

Прес-центр університету