17.08.2015 5195

Практична підготовка студентів напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в Кароліно-Бугаз

Студенти напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» пройшли літню практику на базі відпочинку «Шураві» Кароліно-Бугаз.

Завданням навчально-виробничої практики є закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання у виші, поглиблення професійної підготовки спеціаліста сфери обслуговування, ознайомлення і набуття досвіду на робочих місцях, підвищення рівня знань з питань організації діяльності закладу туристичної та готельно-ресторанної індустрії, оволодіння практичними вміннями і навичками майбутньої професії. Навчально-виробнича практика для студентів забезпечує можливість отримання досвіду та продовження наукового дослідження в сфері обслуговування.

Практична підготовка студентів напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в Кароліно-Бугаз
Практична підготовка студентів напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в Кароліно-Бугаз
Практична підготовка студентів напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в Кароліно-Бугаз
Практична підготовка студентів напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в Кароліно-Бугаз
Практична підготовка студентів напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в Кароліно-Бугаз
Практична підготовка студентів напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в Кароліно-Бугаз

Базовий рівень знань, які отримає бакалавр з туризму чи готельно-ресторанної справи, дає змогу випускникам працювати у галузях туристично-рекреаційного готельно-ресторанного господарства в підрозділах, пов’язаних з природокористуванням, в оперативних, пошукових, науково-дослідних організаціях, комплексних та спеціальних експедиціях, Міністерстві культури і туризму, а також інших міністерствах та відомствах.

Студентки 2 курсу напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» Анна Царинна та Віолета Кулібаба