14.04.2023 3278

Президентська стипендія знайшла кращих в Уманському НУС!

Гарні новини в Уманському національному університеті садівництва: трьом представницям студентської спільноти закладу вищої освіти призначено академічну стипендію Президента України!

Дану винагороду виплачують найкращим студентам і переможцям всеукраїнських і міжнародних олімпіад, а також особам, які одержали найвищі результати за ЗНО. Загалом стипендія призначається не більш ніж 270 особам в країні щороку. І нині до когорти найкращих увійшли чарівні й ініціативні студентки Уманського національного університету садівництва: Діана ГРАБОВА (інженерно-технологічний факультет), Тетяна ПОПОВИЧ (факультет менеджменту) і Олександра ЯКОВЕНКО (факультет економіки і підприємництва).

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2023 № 352, академічні стипендії Президента України призначено студентам закладів вищої освіти на II семестр 2022/2023 навчального року.Президентська стипендія є стимулом і заохоченням студентів, які мають вагомі досягнення в освітній і науковій сферах.

Вітаємо чарівних представниць Уманського національного університету садівництва з визнанням їхньої праці! Пишаємося вами та сподіваємося на подальші звершення і перемоги в освіті та науці!