03.10.2022 3511

Привітання ректора для першокурсників

Дорогі першокурсники!

Вітаю вас із новим і рішучим кроком у майбутнє, який кожен з вас уже зробив, ставши студентом Уманського національного університету садівництва – закладу вищої освіти, що працює для вас і заради вас. І хоча однією з наших традицій є пишне святкування посвяти в студенти, цьогоріч ми солідарні з українським народом і з усіма, хто вважає, що гучні свята доречно відкласти до Перемоги. Саме тому відтермінуємо ваше віншування та зосередимося на посильних і важливих наразі для нас акцентах: якісне, цілеспрямоване й усвідомлене навчання та допомога ЗСУ в міру можливостей.

Нині ми з вами маємо об’єднатися та стати єдиним, монолітним освітнім фронтом, що здатен здолати всі ворожі підступи. Наше завдання – спрямувати всі зусилля та можливості на вдосконалення власної освіченості, на використання всіх пропозицій і шансів, аби бути гідними наших захисників і спроможними будувати Україну нового зразка.

Зі свого боку ми пропонуємо вам якісну освіту, що реалізовують викладачі, актуальні практичні навички, про які дбають наші стейкхолдери, концептуалізацію знань до європейських освітніх програм, яка забезпечується договорами про співпрацю між Уманським НУС і закладами вищої освіти України та зарубіжних країн через студентську мобільність, а також одержання першого місця роботи вже під час навчання, про що турбуються наші партнери, з якими ми реалізовуємо концепт дуальної освіти. Адже ми хочемо бачити вас освіченими інтелектуалами, сповненими сил та прогресивних ідей.

Тож хай університетська наука буде цікавою й опановується легко, всі запропоновані можливості реалізовуються, а знання перетворюються в ефективні практичні навички. Успіхів вам щодня, цікавого життя щохвилини, втілення мрій і задумів повсякчас! Навчайтеся рішуче, дійте зважено, творіть натхненно своє життя під мирним небом України!

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО