24.08.2024 150

Привітання ректора з Днем Незалежності

Незалежність – це синонім волі та свободи. Це ознака можливості вибору та безапеляційного права на життя. Це світ, у якому панують розвиток і втілення мрій у тому вигляді і площині, яка вважається вірною.

Шановна університетська спільното!

Новітня історія України налічує вже 33 роки. 10 з них українська нація кров’ю патріотів гартує сталь спротиву, що утримує її, незалежність. Ми боремося з ворогом і долаємо внутрішні труднощі, зростаємо у власній громадянській свідомості та черствіємо серцем до всіх, хто посягає на нашу волю.

Ми стали цінувати кожен сантиметр української землі і кожен воїн, який захищає Батьківщину – став нашим кревним родичем. Ми єдині в своїй цілі – бути вільними та незалежними, і впевнено крокуємо до мети.

Цьогорічний День Незалежності Україна знову відзначаємо у гирлі військової круговерті. І нині кожен з нас усвідомлює ціну волі та свободи особистої і держави. Тому маємо бути міцними духом і незламними у прямуванні до своєї мети, адже хто, як не ми, закладе фундамент успішного майбутнього для наших дітей.

Будьмо свідомими та справжніми у своїх цілях, плекаймо українське в собі та Україну навколо, цінуймо кожен день, здобутий життями наших воїнів! З Днем Незалежності!