06.10.2024 220

Привітання ректора з Днем працівників освіти

Шановні освітяни!

День працівників освіти є символом стійкості українського народу та наполегливості на освітянській ниві людей, які високопрофесійно приймають виклики сучасності через повномасштабну війну, які забезпечують  якісну освіту на теренах рідної держави.

Працівники Уманського національного університету садівництва продовжують тримати освітній фронт, що дозволяє вихованцям долучитися до невичерпних інтелектуальних надбань, практичних доробок, аби стати справжніми фахівцями і професіоналами своєї справи. Шановні викладачі Уманського НУС, ви навчаєте студентів долати труднощі і натомість мати нові перемоги і здобутки. Ви несете найвідповідальнішу для нації місію – закохати молоде покоління у професію, бо і самі знаєте секрети щастя: з любов’ю  до власної трудової діяльності людина успішна і щаслива в житті.

Освітянин – це та людина, яка плекає зерна  майбутнього держави. Лише вчителю під силу закласти вихованцям фундаментальні основи наполегливості і праці в колективі, аби молода людина на шляху до здійснення мрії, була оточена людьми з високими моральними цінностями, повагою, взаєморозумінням, любов'ю до справи і оточення, довкілля та країни.

Дякуємо кожному освітянину за добросовісне служіння на благо громади і країни. Низький уклін за невтомну трудову діяльність у навчально-виховному процесі. Дякуємо за самовідданість, за високий професіоналізм та життєву мудрість. Хай доля буде прихильною, до кожного, хто власне добре серце віддає на благо освіти молодого покоління. Хай успіхами і вдячністю вихованців квітне ваша благородна педагогічна нива. А в родинах і громаді хай запанують міцне здоров’я, успіхи, статок, мир, злагода та процвітання!