06.12.2020 6620

Привітання ректора з Днем Збройних сил України

Привітання ректора з Днем Збройних сил України
Привітання ректора з Днем Збройних сил України

Шановна університетська родино!

6 грудня Україна святкує День Збройних Сил – свято мужніх і відповідальних захисників. Тих, хто першими приймає на себе удар і готовий відбити його заради мирного та спокійного життя співвітчизників.

Українці завжди славилися військовою звитягою, і сьогодні ми впевнені у своєму війську, довіряємо йому та щиро пишаються перемогами. Тож нині вітаю всіх, хто носить почесне звання – військовослужбовець Збройних сил України. Благонадійні, звитяжні, відповідальні, міць і надійний захист Батьківщини – так можна охарактеризувати наших військових, гарантів стабільності та безпеки держави, її національну гордість.

Тож нині вітаю всіх, хто пов’язав своє життя із Збройними силами України, всіх, для кого вони стали важливою життєвою віхою, зокрема і студентів кафедри військової підготовки Уманського НУС, які рішуче та наполегливо опановують основи військового мистецтва, а також тих, хто душею та серцем перебуває в когорті захисників рідної землі. Зичу вам міцного козацького здоров’я, родинного затишку та благополуччя під мирним небом рідної землі. Хай вашими супутниками по життю стануть оптимізм, гарний настрій і гармонія в усіх сферах життя, а серця переповнюються радістю за дітей, яким ви забезпечили право на світле, щасливе майбутнє в найкращій у світі державі.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

 

Ректор Олена Непочатенко