06.12.2023 1459

Привітання ректора з Днем Збройних сил України

6 грудня для кожного з нас, українців, є особливою датою. Адже саме в цей день ми вшановуємо наших захисників – воїнів Збройних сил України.

На їхню долю випав нелегкий обов’язок – стати щитом і бронею для українського народу у час віроломного та підступного воєнного вторгнення на територію незалежної України. І ми щоденно дякуємо нашим захисникам і захисницями, які дарують нам шанс на життя.

Щиросердно та глибоко співчуваю родинам полеглих Героїв, серед яких представники спільноти Уманського національного університету садівництва. Ми завжди будемо пам'ятати про їхній подвиг і пишатися тим, що вони були частиною нашого колективу. Їхні імена назавжди закарбовані на сторінках історії університету. Вічна пам'ять нашим янголам-оборонцям!

У День Збройних сил України вітаю всіх причетних до могутньої спільноти українських Титанів, Воїнів світла та справедливості! Зичу міцності духу та залізної волі, наполегливості та цілеспрямованості, оптимізму та мудрості, віри у власні сили та негаснучого запалу. Хай доля нагородить вас своїми щедротами та подарує якнайскорішу Перемогу і мирне майбуття у квітучій Україні!

 

Ректор                        Олена НЕПОЧАТЕНКО