17.11.2022 2725

Привітання ректора з Міжнародним днем студента!

Привітання ректора з Міжнародним днем студента!
Привітання ректора з Міжнародним днем студента!

Студентство – це магічна пора, стан душі, якого прагнуть усі. Випускники шкіл – аби увірватися у доросле життя. Здобувачі освіти – щоб якнайдовше балансувати на відчуттях перехідного періоду, між серйозністю робочих буднів і легкою бездумністю та цікавістю лекцій і практичних. Дорослі та поважні професіонали – для отримання натхнення та того позитивного заряду, що їх дарують невимушене спілкування, тривалі філософські дискусії й адреналін сесії.

Ми всі студенти по життю, адже щодня складаємо іспити. На витримку, професійність, вміння розвиватися й удосконалюватися. А нині ще й на патріотизм, стійкість, готовність допомогти, підтримати, розрадити, зробити надможливе, аби довгоочікувана Перемога осяяла наше життя.

Шановні студенти! На нашу долю випали випробовування пандемією і війною, але здобуття якісної освіти для вас залишилося в пріоритеті. Нас, викладачів, надихає ваша активна позиція, оптимізм та участь у різних проєктах, що пропонує вам університетська спільнота. І це є важливим кроком до вашого особистого успіху та процвітання.

Сьогодні, як ніколи, відчуваю гордість за нашу студентську молодь. Доля навчила вас долати найсерйозніші перешкоди, ви стали відповідальними та в дечому безапеляційними, але залишилися справжніми людьми, громадянами своєї держави. І саме ви є тим життєдайним подихом нового життя в мирній, процвітаючій Україні.

Ми разом неодмінно здолаємо всі негаразди, а ваша наполегливість і серйозне ставлення до навчання, беззаперечно, є запорукою зміцнення України майбутнього, її інтеграції у світову спільноту високих технологій і передових ідей. Ставайте кращими щоденно, вдосконалюйтеся щохвилинно, не забувайте мріяти та завжди бути на хвилі позитивних емоцій і вражень. Будьте справжніми, цілеспрямованими та наполегливими, адже дорогу долають тільки ті, хто рухаються у напрямку своєї мети! Миру всім нам і міцного здоров’я. З Міжнародним днем студента!

 

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО