17.11.2023 1114

Привітання ректора з Міжнародним днем студентів

17 листопада – знаковий день для спільноти Уманського національного університету садівництва. Адже щороку він стає прекрасним приводом для привітання нашої активної, самобутньої, наполегливої й інтелектуальної молодіжної спільноти з професійним святом – Міжнародним днем студентів.

Рушії змін, натхненники прогресу, невгамовні критики всього, що гальмує розвиток і сподвижники позитивних перетворень – так можна охарактеризувати студентську спільноту всього світу та нашого закладу освіти. Ваша молодість, свіжість суджень, думок і поглядів, в світлі осмислення вже набутих і нових знань, дозволяють вам вибудовувати нову модель світосприйняття. А щирість і відкритість сердець, примножені на патріотизм, почуття гідності та прагнення беззаперечної свободи особистісної і волі для рідної держави є ознакою вас як нової генерації українців.

Шановне студентство! У день професійного свята зичу вам міцності духу, світлих думок, далекоглядних планів і яскравих задумів! Хай кожна ваша ціль стане досяжною і всі мрії неодмінно втіляться в життя! Реалізовуйтеся наполегливо, міркуйте широко й обґрунтовано, навчайтеся натхненно та завжди знаходьте можливості для саморозвитку! Станьте творцями нового життя і нової України!

 

Ректор                             Олена НЕПОЧАТЕНКО