31.12.2022 2130

Привітання ректора з Новим роком!

От і добігає до завершення рік 2022. Час, коли звичний плин нашого життя змінила війна. За ці 365 днів ми пізнали біль розчарування і гіркоту втрат, дізналися, як звучать сирени повітряної тривоги та як проходять дні і ночі у підвалах і сховищах. Ми оплакували наших випускників, які загинули на вогневих рубежах і завмирали у невимовному жалю за мирними жителями, над якими знущалися окупанти. Та водночас ми стали згуртованішими, відповідальнішими, людянішими. Наші колеги отримали високі відзнаки своєї діяльності, ми увійшли у п’ятірку кращих винахідників і «зелених» активістів серед ЗВО України.

Щиро вдячна всім викладачам, здобувачам освіти, співробітникам, хто з перших днів долучився до волонтерської діяльності і зарахував її до своїх обов’язків. Адже навіть найменша часточка допомоги наближає нашу спільну мрію – Перемогу над ворогом у цій неоголошеній і необґрунтовані війні.

Шановна університетська родино! Щиросердечно вітаю всіх з Новим роком! Понад усе зичу миру та щасливого возз’єднання родин. Хай здоров’я міцніє, а добро та достаток стануть невід’ємними супутниками нашого життя. Зичу великих і малих досягнень, не втрачати властивого вам прагнення до пізнання та генерування нових, цікавих ідей і залишатися такими ж ініціативними, відповідальними, зорганізованими та цілеспрямованим, якими ви були у мирний час і залишилися у період випробувань. Міцності духу вам і щедрості долі!

Хай 2023 рік стане роком відродження та подарує багато приємних моментів, а життя надасть нові можливості для втілення найсміливіших планів і задумів!

 

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО