01.09.2024 250

Привітання від ректора з нагоди Дня знань

Шановна університетська спільното!

Сьогодні Уманський національний університет садівництва вкотре відзначає День знань – з юним поповненням допитливими першокурсниками, цілеспрямованими студентами старших курсів, натхненними та відповідальними викладачами та співробітниками. І розпочинає новий сезон освітньої діяльності.

Навчальний рік 2024–2025 – третій за ліком історії ХХІ століття, що починається в умовах воєнного стану. Всього ж літопис університету їх зафіксував три. Три складні періоди, протягом якого наш заклад освіти стійко працював, несучи світло знань, формуючи міцний фундамент традицій освітньої і наукової діяльності. І тому я переконана, що і це випробування війною ми стійко знесемо, адже маємо спільноту університян, які наполегливо працюють на майбутню Перемогу.

Шановні першокурсники! Нині ви стоїте на своєму професійному старті. І я зичу вам, щоб він був стрімким і окриленим! Хай знання, які вам надасть університет, стануть міцним базисом вашого подальшого розвитку.

Наші активні та неповторні студенти! Хай цей навчальний рік стане для вас роком відкриттів і перемог, яскравих здобутків і незабутніх, приємних вражень! А всі наукові й освітні здобутки зроблять вас на крок ближчими до обраного фахового майбуття.

Дорогі колеги та співробітники! Ваша праця нині – яскравий приклад відданості професії і світлих намірів зробити майбутнє кращим. Тож хай цей рік принесе реалізацію задуманого у найкращому виразі!

У цей складний, але сповнений надій і сподівань День знань зичу всім міцності духу та нескінченності сил у підтримці власного фахового авторитету та досягненні професійних цілей, а ще – впертого руху вперед, до високих цілей якісної освіти та Перемоги України у цій кровопролитній війні. Впевнена, що наші стійкість і згуртованість принесуть позитивні результати. З Днем знань, шановна університяни!

 

Ректор                             Олена НЕПОЧАТЕНКО