22.01.2022 5619

Привітання з Днем Соборності України

Привітання з Днем Соборності України
Привітання з Днем Соборності України

Шановна університетська спільното!

Сьогодні, 22 січня, ми, разом зі всіма прогресивними українцями, відзначаємо надважливу для нашої країни дату – День Соборності України. Наш шлях до незалежності був надзвичайно тривалим і тернистим, і нині – ми єдиний народ зі своєю багатовіковою історією й автентичними цінностями. А тому це свято для українського народу є своєрідним символом: єдності та віри у високоморальні цінності, спільності думок і єдинонаправленості цілей, міцності духу та втілення вікових прагнень жити на своїй землі, у власній державі.

Шановні земляки, колеги, студенти! Сьогодні ми святкуємо не просто пам’ятну дата у календарі, а вшановуємо символічний шлях до втілення мрій і сподівань поколінь наших попередників, які ми, сучасники, маємо втримати та примножити. А скарби національної єдності, якими володіємо наразі, повинні стати монументальними цінностями для наступних поколінь українців, щоб вони мали можливість не просто ідентифікувати себе, а бути самобутнім народом. Тож примножуймо всі наявні нині блага: здоров’я нації, мир у межах наших кордонів, притаманні нам силу духу та натхненні помисли, наявні та нові здобутки у всіх сферах діяльності, що стануть базисом для подальшого росту та розвитку рідної держави.

Любімо ж рідну землю, будьмо мудрими й оптимістичними, вірмо та будуймо власними силами та прикладом демократичну, соборну й економічно багату Україну!

Слава Україні!

З Днем Соборності!

Ректорат

Профком

Рада студентського самоврядування