18.07.2013 5178

Продовжується вступна кампанія в Уманському НУС

   Вступна кампанія в Уманському національному університеті садівництва, як і в інших ВУЗах країни, розпочалася з 1 липня. Але цього року вона відзначається особливою позитивною динамікою.

   Велика кількість вчорашніх школярів надають перевагу саме нашому учбовому закладу, адже його глибокі освітні традиції і високий рівень підготовки студентів сприяють високій конкурентоспроможності випускників на ринку праці. Тому багато батьків і вступників обирають цей ВУЗ, адже він відрізняється ще й значною кількістю спеціальностей, за якими можна здобути освіту.

   Кожен абітурієнт обирає собі спеціальність до душі: хто хоче присвятити себе праці на землі – обирає агрономічні спеціальності; майбутні садівники та захисники навколишнього середовища віддають перевагу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин; вступники, які мають здібності до механіки, машин і обладнання, зупиняють свій вибір на інженерно-технологічному факультеті; творчі особистості з тонким відчуттям природи впевнено крокують на факультет лісового і садово-паркового господарства; колишні школярі, яким імпонують спеціальності факультету менеджменту, обирають саме їх, а креативні особистості з аналітичним розумом – залишаються опановувати економічні спеціальності на факультеті економіки і підприємництва.

   Значною перевагою Уманського НУС є також те, що вступники мають можливість опановувати обрані спеціальності як на денній, так і на заочній формах навчання.

   Привабливим для фахівців, які вже мають вищу освіту, є Інститут післядипломної освіти та дорадництва, який функціонує при університеті та пропонує здобути другу вищу освіту за спеціальностями агрономія, лісове господарство, менеджмент організацій і адміністрування, економіка підприємства, облік і аудит, фінанси і кредит.

   Особливу роль при вступі відіграють секретарі приймальної комісії, які є справжніми порадниками для вступників: вони допомагають визначитися зі спеціальністю, детально характеризуючи кожну з них, а також оперативно (до 10 хв.) здійснюють оформлення необхідних документів, адже однією з основних і незмінних традицій університету є доброзичливе і поважне ставлення науково-педагогічного колективу до вступників і студентів.

   Наші студенти – це наша надія і опора, наше перспективне майбутнє. І тому викладачі університету вкладають у своїх вихованців не лише знання, а й душу.