13.08.2015 5765

Професійне стажування за кордоном

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва спільно з турагенством «Віва-Тур» пропонує студентам співробітництво за такими напрямами:

- мовні курси за кордоном;

- 18 програм культурного обміну;

- стажування за кордоном;

- студентські програми на канікули за кордоном;

- молодіжні дисконтні картки типу ISIC.

Студенти отримують можливість вдосконалення професійних навичок за кордоном у відповідності зі спеціалізацією або досвідом роботи, яка дає можливість підвищити професійний рівень майбутніх фахівців.

Деякі програми стажувань є абсолютно безкоштовними для студентів.

Стажування в ОАЕ: оплачувані стажування в сфері обслуговування в таких компаніях: Emirates Airlines, Jumeirah Hotel and restaurants, Duty Free in Dubai airport, AlTayer.

Work and Travel USA: програма культурного обміну, учасники якої мають можливість легально працювати в США, подорожувати по США, Канаді, Мексиці та удосконалити свою англійську мову під час літніх канікул.

Working Holiday Canada: програма культурного обміну, учасники якої мають можливість подорожувати, працювати та навчатися в Канаді протягом року.

Work Experience Canada: робота в Канаді в сфері ресторанного бізнесу протягом року.

Work on Cruise Ships: програма дає можливість працювати і проводити час на розкішних круїзних лайнерах, подорожуючи по всьому світу.

Оплачуване стажування у США (Internship USA): програма вдосконалення професійних навичок, у відповідності зі спеціалізацією та/або досвідом роботи, яка дає можливість підвищити професійний рівень, вивчити на практиці організацію бізнесу, влитися у щоденне життя, познайомитися з культурою країни, а крім того, отримувати стипендію.

Оплачувані стажування в Китаї: унікальна можливість поєднати досвід роботи в закордонній компанії, отримати практику англійської мови та познайомитися з культурою країни.

Готельний менеджмент в Швейцарії, Греції, Франції: чудова пропозиція для тих, хто мріє про кар’єру в індустрії туризму і готельного менеджменту.

Літні стажування в Іспанії та Франції: можливість провести літо з користю, отримати практику розмовної англійської/французької мови та отримати досвід роботи у сфері обслуговування за кордоном.

За більш детальною інформацією звертайтеся на кафедру туризму та готельно-ресторанної справи в каб. 249.

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Професійне стажування за кордоном
Професійне стажування за кордоном