30.09.2018 4728

Професія, що обирають серцем

Бібліотека… Серце завмира,

Коли пірнаю в тишу таємничу,

Святилище пізнання і добра,

Що в майбуття через минуле кличе.

Н. Петренко

Вітаємо працівників Наукової бібліотеки Уманського національного університету садівництва зі святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

Успішне майбутнє кожної людини та й усього суспільства створюється завдяки інформації, книзі, бібліотеці. Обізнані та поінформовані громадяни можуть творити щасливе майбутнє своєї держави. Тому бібліотекарі Уманського національного університету садівництва, професіонали своєї справи, спрямовуючи власні зусилля, майстерність і повагу до читача, виконують високу гуманістичну місію – сприяти освітньо-науковій діяльності викладачів і студентів задля підвищення іміджу і престижу рідного закладу вищої освти. 

Любов до книг, небайдужість, оптимізм, готовність допомогти, порадити, підказати – ось основні риси працівників Наукової бібліотеки УНУС. І ми, читачі, щоразу з радістю йдемо до вас за черговою порцією інтелектуального надбання.

Тож бажаємо вам, шановні наші, отримувати насолоду від професії, обраної серцем, від усвідомлення користі, що ви її приносите людям, від причетності до великої справи, яку ви активно провадите. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, сили та добра, віри у світле майбутнє і наснаги для його творення!

Ректорат

Профком

Рубрика: Бібліотека