22.02.2014 4933

Рада студентського самоврядування Уманського НУС змінила свого очільника

17 лютого 2014 року відбулося студентське зібрання, присвячене обранню нового голови ради студентського самоврядування Уманського НУС.

Відкрив зібрання голова ради студентського самоврядування Уманського НУС Юрій Мельник, який оголосив порядок денний та запропонував кандидатів на посаду голови ради студентського самоврядування.

Кандидатами на виборну посаду було рекомендовано Володимира Лелеку, студента 41-ф групи факультету економіки і підприємництва та Уманчик Вікторію, студентка 21-ф групи цього ж факультету.

За результатами закритого голосування головою ради студентського самоврядування Уманського НУС стала Вікторія Уманчик, студентка факультету економіки та підприємництва.

Помічник ректора з виховної роботи Петро Паєвський щиро подякував Юрію Мельнику за плідну співпрацю та побажав успіхів новій очільниці ради студентського самоврядування університету.

В свою чергу Вікторія Уманчик подякувала всім за довіру, побажала творчої рішучості і нових ідей та закликала до плідної співпраці на благо рідного університету й добробуту студентів.