13.05.2022 4142

Разом працюємо заради майбутнього

Сучасне українське суспільство зазнає зміни цінностей і пріоритетів. І найголовніша з них – вміння співпрацювати та підтримувати один одного. Й Уманський національний університет садівництва активно підтримує дані цінності, адже для колективу університету вони вже давно стали непорушною традицією.

Цього разу колектив Уманського НУС прийшов на допомогу працівникам НДП НААН України «Софіївка», долучившися до прибирання й облагородження парку після тривалого перепочинку та воєнної кризи. Вичісування минулорічної трави, аби око відвідувачів радували соковиті смарагдові галявини, обрізка та формування дерев і кущів, аби дух парку залишався незмінно чарівним і прекрасним, а також низка інших робіт, без яких знайома всім Софіївка втратила б свою гармонію – все осилили ентузіасти-працівники.

Нині славнозвісний парк потерпає не лише від нестачі фінансування, а й від браку робочих рук. Тож кожен може зробити свій посильний внесок, долучившись до прибирання й облагородження перлини ландшафтного мистецтва.

Війна закінчиться, і обов’язково – Перемогою України. А всі ми, разом здолавши її губні наслідки, будемо і надалі насолоджуватися пейзажами витонченої Софіївки та дружньою співпрацею осередку освіти і науки та науки і мистецтва.

 

Пресцентр Уманського НУС