10.06.2024 499

Разом шлях до перемоги коротший — колектив Уманського НУС передав допомогу для ЗСУ

10 червня представники адміністрації Уманського національного університету садівництва, колективу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, колективу кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін та студентського самоврядування відзвітували про придбану допомогу, яку передають Громадській організації «4.5.0 Україна», а ті, своєю чергою, — підопічним військовим Збройних Сил України. Допомога придбана завдяки зібраним коштам з благодійних заходів «Біг заради перемоги для підтримки ЗСУ», «Похід до Білогрудівського лісу», «Франка на фронт» та активної участі всього колективу університету у підтримці Воїнів світла.

— За ініціативи факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, на рівні університету відбувся захід День друзів, під час якого присутні задонатили кошти, а ми придбали воду, енергетики та каву для Збройних Сил України, — завідувачка кафедри біології факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин говорить Лариса РОЗБОРСЬКА.

— 4 червня було проведено благодійний захід «Біг заради Перемоги для підтримки ЗСУ». Було зібрано понад 50 тисяч гривень, на які закуплено: турнікети «SICH», гемостатичні серветки, бинти, сухі душі, вологі серветки та чаї, мобільний душ, — Олександра КУРМАЗ, голова Ради студентського самоврядування

Закуплені медичні засоби (турнікети, кровоспинні бинти та серветки), засоби гігієни (сухі душі, вологі серветки), питна вода, енергетики, кава, чай — серед основних речей, що необхідні на фронті.

Разом шлях до перемоги коротший — колектив Уманського НУС передав допомогу для ЗСУ
Разом шлях до перемоги коротший — колектив Уманського НУС передав допомогу для ЗСУ

Мета благодійності колективу університету садівництва — збереження життя кожного воїна-захисника України. Громада університету щоденно і надалі працюватиме у напрямку допомоги активному фронту країни націленому на боротьбу проти окупантів.

Щира вдячність кожному, хто власним внеском бере активну участь у допомозі військовим. Разом шлях до перемоги коротший!