05.08.2015 5451

Реєстрація студентів на програму Work and Travel USA 2016

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи спільно з турагенством «Віва-Тур» у Черкасах, пропонує студентам програму Work and Travel USA.

Участь у програмі дає можливість отримати досвід роботи в закордонній організації. Студенти отримують хорошу можливість познайомитися з принципами і стандартами, за якими працюють американські компанії, а згодом використовувати цей цінний досвід, щоб успішно рухатися кар’єрними сходами на батьківщині. Беручи участь у програмі Work and Travel USA Ви зможете знайти нових друзів, удосконалити знання англійської мови, побачити і дізнатися багато цікавого про американські традиції.

Умови програми:

  • вік учасника від 18 до 23 років;
  • бути студентом денної форми навчання;
  • базовий рівень знання англійської мови.

У програмі беруть участь надійні фірми, які пропонують Вам гідну оплату праці. Всі учасники програми, ще до моменту свого прибуття в США, забезпечуються вакансією з певною ставкою оплати праці, саме тому розмір своєї заробітної плати відомий їм заздалегідь. Максимальна тривалість перебування в США по Work and Travel – п’ять місяців: з 6 травня по 6 вересня включно.

При ранній реєстрації на програму діють гнучкі знижки до 50%. Всі кандидати, які зареєструвалися на програму до 31 жовтня 2015 року приймуть участь в розіграші подорожі до Європи. Реєстрація – безкоштовна.

Участь в програмі Work and Travel дозволяє повністю розкрити нові можливості, навчитися самостійності і незалежності, стати успішними і сильними людьми.

За додатковою інформацією по програмі Work and Travel USA звертайтеся на кафедру туризму та готельно-ресторанної справи каб. 248.

Реєстрація студентів на програму Work and Travel USA 2016
Реєстрація студентів на програму Work and Travel USA 2016

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи