13.11.2013 4682

Робоча поїздка викладачів до ВСП Городищенкий коледж Уманського НУС

07 листопада 2013р. в рамках зустрічі зі студентами-випускниками денної та заочної форм навчання напрямів підготовки «Фінанси і кредит» та «Облік і аудит» відбулась поїздка викладачів факультету економіки і підприємництва до ВСП Городищенкий коледж Уманського НУС.

Під час зборів заступником декана з організаційно-виховної роботи факультету економіки і підприємництва С.А. Власюк та доцентами кафедри обліку і аудиту Н.О. Шевченко та Г.Ю. Аніщенко було проведено презентацію спеціальностей Уманського НУС. Батьки майбутніх абітурієнтів мали змогу задати питання та отримати вичерпні відповіді щодо необхідності здобуття вищої освіти та переваг навчання в Уманському національному університеті садівництва, а також дізнатися про перспективні напрями поглиблення подальшої співпраці між факультетом економіки і підприємництва та освітніми округами.

Робоча поїздка викладачів до ВСП Городищенкий коледж Уманського НУС
Робоча поїздка викладачів до ВСП Городищенкий коледж Уманського НУС

Батькам випускників та студентам було продемонстровано відеоролики, під час перегляду яких вони змоги детально ознайомитись із умовами навчання в університеті, його матеріально-технічною базою, діяльністю й досягненнями випускових кафедр фінансів та кредиту й обліку і аудиту, а також активним і насиченим студентським життям.