06.04.2015 4546

Ґрунтовна практична підготовка – основа високої кваліфікації фахівця

Ринок праці стає все більш вимогливим до фахівців готельно-ресторанної справи, підготовка яких має відбуватися на високому теоретичному та практичному рівнях.

Тому основним завданням  кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва є підвищення компетентності студентів на основі:

- застосовування нових форм і методів навчання, інноваційних технологій;

- залучення до організації навчального процесу роботодавців;

- проведення занять на виробництві.

У рамках співпраці навчального закладу і провідних закладів індустрії гостинності м. Умань та Уманського району проводяться заняття-тренінги на підприємствах для студентів II курсу напряму підготовки "Готельно-ресторанна справа". Під час таких занять майбутні фахівці здобувають навички та знання стандартів обслуговування, спілкування з клієнтами, ділового етикету, організації готельно-ресторанного господарства та ін.

Ґрунтовна практична підготовка – основа високої кваліфікації фахівця
Ґрунтовна практична підготовка – основа високої кваліфікації фахівця

Любов Коваленко, ст. викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи