02.04.2015 4635

Сайт кафедри процесів, машин та обладнання АПВ

Сайт кафедри процесів, машин та обладнання АПВ
Сайт кафедри процесів, машин та обладнання АПВ

На кафедрі процесів, машин та обладнання АПВ розроблено кафедральний сайт, основними задачами якого є забезпечення студентів необхідними навчальними матеріалами, забезпечення можливості дистанційного спілкування викладачів та студентів, надання інформації абітурієнтам стосовно їхнього вступу на спеціальності, що є на кафедрі та ін.

Сайт кафедри ПМОАПВ розміщується за адресою http://pmoapv.pp.ua/.

Сайт розроблено з використанням сучасних web-технологій з можливістю подальшого розширення та удосконалення. Проведено адаптацію до перегляду на мобільних пристроях. Користувачі залежно від статусу (студент, викладач) отримують ті чи інші можливості.

На сайті викладено докладну інформацію про історію розвитку кафедри, викладацький склад, методичну, організаційну та наукову роботу, матеріально-технічну базу та аудиторії кафедри, напрямки наукових досліджень студентів та викладачів, пропозиції кафедри для виробників щодо впровадження наукових розробок.

Сайт кафедри процесів, машин та обладнання АПВ
Сайт кафедри процесів, машин та обладнання АПВ

Студенти на сайті кафедри мають доступ до значної кількості методичних вказівок з можливістю завантажити їх електронні варіанти. Також наявна інформація про предмети, які викладаються на кафедрі із зазначенням викладачів, які ведуть ці предмети, та методичних вказівок до них. Звертаємо увагу, що на даний момент доступ до методичних матеріалів мають тільки зареєстровані користувачі, які отримали права студента.

Для полегшення підготовки та проходження студентами різних видів практики на окремій сторінці розміщено інформацію про керівників практики від кафедри, а також програми усіх видів практики та інформацію про бази практик.

На сайті публікуються кафедральні новини та особисті повідомлення викладачів для студентів, що спрощуватиме задачу швидкого їх повідомлення з  тих чи інших питань.

Особливо раді ми бачити на сайті кафедри наших абітурієнтів. Для них розроблена окрема сторінка «Абітурєнту», яка дає змогу більш детально ознайомитися з навчанням студентів та отримати відповіді на основні питання, які їх турбують.

На сторінці окремого викладача користувачі сайту можуть ознайомитися з короткою інформацією про викладача, переліком його наукових праць, переглянути предмети, які він викладає, та методичні вказівки, автором яких він є.

Для підвищення ефективності наукової роботи на кафедрі на сайті викладається інформація про проведені або заплановані наукові заходи – конференції, семінари, до яких будуть додаватися електронні матеріали – статті, збірники, тези доповідей та ін.

Ми сподіваємося, що розроблений сайт кафедри процесів, машин та обладнання АПВ суттєво полегшить навчання студентів та збільшить його ефективність, дасть змогу суттєво підвищити доступність навчальних матеріалів, залучити більше абітурієнтів до навчання на кафедрі на обраних спеціальностях та загалом в повній мірі інформуватиме відвідувачів про навчальний процес на кафедрі.

При виявленні недоліків в роботі сайту або при наявності зауважень та пропозицій прохання залишати повідомлення на сторінці «Контакти» або звертатись до адміністратора сайту.

Кафедра процесів, машин та обладнання АПВ