01.09.2023 1403

Шановна університетська спільното!

Шановна університетська спільното!

1 вересня – День знань – для кожного з нас є символом відкритих, неосяжних можливостей, які дарують знання. Адже саме вони є дороговказом у майбутнє для кожного, хто розпочинає торувати професійні стежки, прагне особистих змін і підкорення нових вершини, ставши кращою версією самого себе.

Шановні колеги та студентство! Вкотре ми розпочинаємо новий навчальний рік в умовах війни, а відтак маємо надвідповідальну місію: тримати інтелектуальний фронт на відповідному рівні та примножувати наявні знання та досвід. Зокрема – в аграрній сфері, що годує країну та світ, формуючи належний рівень продовольчої безпеки.

Особливим нинішній день є для першокурсників, адже вони взяли на себе відповідальність і сміливо розпочинають навчання у складний воєнний час. Шановна молодь! На вас чекає цікавий час студентського життя, сповненого пізнання нових знань і цікавих професійних аспектів, доленосних зустрічей і яскравих миттєвостей. І, звичайно, усвідомленого розуміння ціни, якою нині нам всім надається можливість навчатися та професійно зростати, та власної надважливої ролі у майбутньому рідної країни.

Тож щиро зичу всім – і самобутньому студентству, і науково-педагогічним працівникам, і співробітникам – аби кожен день нового начального року став корисним і захопливим, несучи у собі незабутні, позитивні враження та відкриття, втілення прагнень і задумів.

Хай здійсняться всі мрії та сподівання під мирним, переможним небом України!

 

Ректор                                     Олена НЕПОЧАТЕНКО