23.08.2013 4939

Шановні науково-педагогічні працівники, співробітники, аспіранти та студенти Уманського НУС!

Цьогоріч народ України святкує вже 22-у річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй прекрасній і багатій українській землі. Сотні років українці мріяли про свою незалежність, мільйони людей віддали своє життя за волю України.

Перші кроки незалежності, яка дала нам право самим вирішувати свою долю, стали випробовуванням для всіх нас. Але наша суверенна держава невпинно рухається вперед до кращого, заможнішого життя, гордо заявивши про себе на світовій арені.

Тож щиросердечно вітаю вас з великим національним святом нашої державності – Днем Незалежності України! І від щирого серця зичу вам здоров’я, щастя, миру, щедрої долі, сили і наснаги у всіх ваших справах, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому.

Бажаю, щоб ваша важлива праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди була плідною та натхненою і дарувала вам лише радість та задоволення.

Хай мрія про краще майбутнє окрилює вас на нові звершення та добрі починання в ім’я незалежної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту і щасливого життя її народу.

Зі святом вас!

Ректор, доктор економічних наук, професор          Олена Непочатенко