28.06.2024 333

Шановні випускники!

Нині важлива знаменною подією дата як для громади Уманського національного університету садівництва, так і для вас – отримання дипломів і випуск кваліфікованих фахівців-бакалаврів! 

Навчальні роки в університеті вам запам’ятаються на все життя, адже вони були наповнені новими знайомствами, цікавими подіями, викликами, завданнями, з якими ви впоралися на відмінно! Академічні знання, які дали вам викладачі, неодмінно знайдуть практичні реалізації у професійних проявах; набуті практичні навички – відкриють шлях до професійного старту та зростання, а цінності, отримані як винагорода за сумлінне навчання – стануть родинним скарбом, який ви передаватимете у спадок. В університеті ви знайшли вірних друзів, кохання, професійну компетентність, розкрили таланти та зрозуміли, що ж то таке – студентське життя. Але головне – вам вдалося навчитися працювати в команді, брати відповідальність за власні дії, вирішувати складні завдання легко та креативно. 

Новий етап свого життя вам, шановні бакалаври, на жаль, доведеться починати з воєнних реалій. Але випробування карантином і війною наділили вас витривалістю та суперсилою, що допоможе зосередитись на головному: постійному особистісному розвитку та стійкості у вирі життєвих випробувань. А ґрунтовна підготовка, отримана в Уманському НУС, і наполеглива праця неодмінно допоможуть досягти успіхів та реалізувати найсміливіші мрії. Для вас немає нічого неможливого – лише вірте в себе, використовуйте свої знання, нестандартно та творчо підходьте до вирішення завдань! Ваш успіх є нашим успіхом. І я зичу вам всебічного зростання!

А ще – повсякчас повертайтеся в Уманський національний університет садівництва, як до рідного дому, адже ви – частина університетської спільноти, наші гордість і майбутнє! Хай вашими супутниками будуть мир і добробут, а щасливі, успішні, цікаві професійні стежки стануть приводом для гордощів рідної Alma mater та всього українського народу!

 

Ректор                                      Олена НЕПОЧАТЕНКО