04.12.2015 5481

Шанс започаткувати блискуче професійне майбутнє

Вже традиційними для Уманського національного університету садівництва стали візити представників передових аграрних компаній України. Не став виключенням і цей рік.

3 грудня до Уманського НУС в рамках «Дня кар’єри», організатором якого став відділ працевлаштування університету, завітала представник компанії «Кернел», менеджер освітнього проекту Наталя Данченко. 

Наталя Данченко, представник компанії «Кернел»
Наталя Данченко, представник компанії «Кернел»

Як відомо, «Кернел» – провідна агропромислова компанія України, яка є найбільшим постачальником соняшникової олії і шроту на міжнародний ринок і одним з найбільших експортерів зернових з чорноморського регіону. Виробничі активи компанії простягаються від чорноземних сільськогосподарських угідь до олійноекстракційних заводів, а логістика будується на базі найбільшої сільськогосподарської інфраструктури, що включає мережу елеваторів і глибоководні експортні термінали.

Представник компанії запросила студентів випускних курсів інженерно-технологічного факультету спеціальності інженер-механік до участі у програмі «Кернел Шанс». У рамках цієї програми студенти мають можливість пройти стажування та професійну практичну підготовку в компанії «Кернел», а у випадку успішного звершення стажування на студентів чекає гарантоване робоче місце та перспективне працевлаштування. 

Шанс започаткувати блискуче професійне майбутнє
Шанс започаткувати блискуче професійне майбутнє

На завершення зустрічі, студенти мали можливість заповнити анкети потенційного учасника програми.

Програма «Кернел Шанс» – це реальна можливість кожного студента розпочати блискучу професійну кар’єру!

 

Людмила Коренюк, редактор редакційно-видавничого відділу
Фото Олега Черноусько