01.10.2023 911

Вітаємо освітян з професійним святом

В усі часи найвищу цінність мали освічені люди. А найбільшу шану – ті, хто їх навчав. Адже саме вони життєдайною водою знань сповнювали розум, душі та серця спраглих пізнання нового, розвитку та бажання зробити світ навколо кращим.

Освітяни – це ті промінчики світла, які здатні розсіяти морок і стати вирішальним Рубіконом на шляху зла. Ваша сила – у феноменальній здатності закладати основи: любові до ближнього, вірності Батьківщині, вибору правильного шляху та сприйняття дійсності, критичного мислення, вміння розрізняти щирі наміри та підступність.

Нині ми живемо у часи, коли щодня усвідомлюємо: українські освітяни – найкращі, адже змогли виховати гідне молоде покоління, для якого честь, родина, рідна земля, воля та незалежність – не просто слова, а сенс буття.

Шановні освітяни! Дорогі колеги! Щиросердно вітаю вас з Днем працівників освіти! Хай всі ваші пориви знаходять гідне втілення у вихованцях, а світло знань, що його ви несете, переростає у потужний промінь, який поборе будь-яку темряву!

 

Ректор                             Олена НЕПОЧАТЕНКО