02.04.2014 5243

Сміх продовжує життя!

Перше квітня, або День сміху – це завжди особливе свято, адже воно, не маючи офіційного статусу, так чи інакше торкається кожного. Саме в цей день всі, дорослі і діти, можуть забути про свої повсякденні турботи та від душі пожартувати і посміятися. Саме цього дня ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші мимоволі посміхаються.

Дізнатися, звідки походить традиція святкування та історія виникнення Дня сміху, прослухати кумедні історії із життя відомих людей та усмішки Павла Глазового, а також веселитися та жартувати мали змогу студенти 44 – ае групи спільно з працівниками Наукової бібліотеки  університету.

Веселий настрій та задоволення подарував глядачам святковий захід, про що засвідчили вдячні оплески та посмішки залу.

Будьте насторожі, запасіться почуттям гумору, набором свіженьких жартів і забавних віршиків, на розіграші не ображайтеся, а відповідайте ними ж.

Усі знають давню приказку про те, що сміх – найкращі ліки. Незалежно від того, що його викликало – добрий жарт, мила дитина, улюблена тварина чи прилиплий до обличчя клоуна торт – сам незвичайний процес сміху має терапевтичний вплив на людину. Тому смійтеся від душі для свого здоров'я і довголіття!

Сміх продовжує життя!
Сміх продовжує життя!
Сміх продовжує життя!
Сміх продовжує життя!
Сміх продовжує життя!
Сміх продовжує життя!

Світлана Нижник, директор Наукової бібліотеки