10.04.2015 4773

Спадщина професора–садівника

Нещодавно студенти факультету плодовочівництва, екології та захисту рослин, викладачі й аспіранти кафедри плодівництва та виноградарства провели обрізування університетського формового саду, зокрема оригінальних формувань декоративних пониклих і сланких крон, сітчастого, горизонтального кордонів та пальмети яблуні.

Спадщина професора–садівника
Спадщина професора–садівника

Більшу частину формових насаджень закладено під керівництвом і безпосередньої участі Аркадія Грицаєнка, кандидата біологічних наук, професора кафедри плодівництва та виноградарства.

Творіння знатного садівника України протягом тривалого часу є наочним посібником з формування плодових дерев. Уже не перший рік результатами його праці милуються співробітники, студенти, випускники і гості університету. Слід із впевненістю констатувати, що творіння Аркадія Олександровича – одна з візиток Уманського національного університету садівництва.

Студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин під керівництвом кафедри плодівництва і виноградарства доглядають за надбанням професора–садівника.

Спадщина професора–садівника
Спадщина професора–садівника

Юрій Мельник,

аспірант кафедри плодівництва та виноградарства.